20.8.2013

Mikä on parasta Nurmeksessa?

Nurmeksessa on paljon hyvää. Mutta tietävätkö ihmiset siitä?

Nurmeksen kaupunki on aloittanut ilmeensä uudistamisen. Työstämme mainostoimisto Seven-1:n kanssa kaupungin uutta ilmettä. Ilmassa vilisee useita kysymyksiä: Mitkä ovat Nurmeksen värit? Pitäisikö meillä olla slogan? Mitkä ovat viestimme? Mitkä ovat Nurmeksen vahvuudet? Mikä on meidän tyylimme? Miten ja missä näymme? Mitä välineitä käytämme?
Tarvitsemme Sinua. Nyt voit auttaa meitä ja kertoa ideoitasi siitä, miten Nurmesta pitäisi markkinoida. Voit kertoa mielipiteesi meille nettisivujen kautta tai puhelimella johdon sihteeri Paula Karjalaiselle. Kysymme myös Nurmeksen Potakkajuhlilla 6.9.2013 kuntalaisten mielipiteitä ja ideoita.

Meillä on valmis suunnitelma: Syyskuun lopulla kokoamme ehdotukset yhteen. Lokakuun alkupuolella kaupunginhallitus valitsee sitten jatkotyöstöön parhaat ideat ja asettaa mainostoimiston kolme eri ehdotusta paremmuusjärjestykseen. Marraskuun lopussa olemme sitten saaneet uuden tyylin valmiiksi.
Olemme edenneet systemaattisesti: Nurmeksen kaupungin uusi strategia korostaa kaupunkimme markkinointia ja reipasta otetta. Palvelulupauksemme on vetovoimainen Nurmes. Nurmeksen kaupungin tavoitemielikuva on nuorekkaampi, nykyaikaisempi ja joustavampi kaupunki. Olemme vastuullinen tulevaisuuden tekijä.

Kuntamarkkinoinnin suunta Suomessa näyttää korostavan kunnan dynaamista ilmapiiriä ja paikan markkinointia sekä brändäystä. Tämä onkin tärkeää, koska tulevaisuudessa Suomen kuntakartta on erilainen. Uudessa kartassa nykyisistä kunnista tulee paikkoja, joiden nimet ja identiteetti säilyvät. Uusista kunnista tulee palvelujen järjestäjiä. Uskon kehityksen Pielisen Karjalassa myös menevän näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.