3.2.2016

Nurmeksen Yrittäjät - Hyvä!
Lämpimät onnittelut Nurmeksen Yrittäjät ry:lle valinnasta Suomen parhaaksi yrittäjäyhdistykseksi Suomessa vuonna 2015. Teitte sen 100-200 jäsenen sarjassa. Kerrassaan hienoa! Olette oikeasti Suomen parhaita.

Nurmeksen Yrittäjien toimintaa voi luonnehtia sanoilla monipuolinen, aktiivinen ja sinnikäs. Toiminta on esimerkillisen johdonmukaista, mutta samalla myös uusia uria avaavaa. Yhteistyö kaupungin kanssa on myös toiminut hyvin. Olemme onnistuneet luomaan yhdessä hyviä kommukaatiokanavia kuten kansanedustajavierailut, y-aamukahvit ja Pielisen Messut. Olen saanut useilta kansanedustajilta hyvää palautetta heidän vierailuistaan Nurmeksessa. 

Palautteita yhdistää voimaantumisen tunne: he ovat lähteneet täältä parempivoimaisina kuin ovat olleet tänne tullessaan. Olemme siis yhdessä onnistuneet positiivisen energian siirrossa. ”Yhdessä olemme enemmän” on ollut osuva tunnuslauseenne. Sen voi allekirjoittaa kaikilta osin. Vetovoimainen Nurmes tehdään yhdessä joka ikinen päivä uudestaan. Näin kaupunginjohtajana toivon toki, että vetovoimaisuutta seuraa myös verovoimaisuus. Hyvinvointimme näet lisääntyy töitä tekemällä ja yrittämällä.

Paikallinen yrittäjäyhdistys on omassa kunnassaan kuin ilmapuntari. Meidän johtavien virkamiesten ja kuntapäättäjien on viisasta kuunnella yrittäjiä herkällä korvalla. Monet niin sanotut heikot signaalit tulevat ensimmäiseksi yrittäjiltä. Mitä yrittäjät edellä sitä me muut huomenna perässä.

Toivon yrittäjille sitkeyttä jatkaa eteenpäin. Edessäpäin orastaa uusi kasvu ja uudet mahdollisuudet. Nurmeksessa on tapahtunut isoja yritysuutisia, ja uutisten sarja jatkuu kevään edetessä laajalla toimialarintamalla. Myös valtiolta on tulossa lähiaikoina hyviä uutisia meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.