5.3.2012

Hyvää huomenta Nurmes

”Tästäpä polku menevi, ura uusi urkenevi”. Aloitan tänään Nurmeksen vs. kaupunginjohtajana. Olen saanut uskomattoman paljon tukea ja kannustusta tähän vaativaan tehtävään. Koen uuden työni olevan kuin polkupyörällä ajoa eli pystyssä pysytään, kunhan liike ja suunta säilyvät.
Johtajan tärkein ominaisuus on toimia ennalta arvattavasti. Tähän pyrinkin uudessa työssäni. Teen parhaani palvellakseni kaikki nurmeslaisia. Olen itse lähtöisin vaatimattomista puitteista, ja tätä kautta olen oppinut ymmärtämään arkielämää. Viisas valtias näet tietää, että voisi itsekin olla keppikerjäläinen.
Minulle on kunnia-asia jatkaa edeltäjäni eli Pertti Vainionpään työtä Nurmeksen kaupungin ruorissa. Nurmeksen lähtökohdat tulevaan ovat hyvät - maantiedettähän ei tunnetusti voi toiseksi muuttaa.
Tämän viikon tärkein työni on neuvotella kuntaliitossopimus kuntoon arvostetun naapurimme Valtimon kanssa. Valtimo on nyt pyytämässä enemmän kuin se voi saada. Uskon silti, että saamme sopimuksen aikaiseksi. Sopimus punnitaan sitten lopullisesti huhtikuun lopulla Nurmeksen ja Valtimon valtuustoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.