12.3.2012

Näppäimistöjen rubinstein

Olen opetellut uusia tietojärjestelmiä. Sama tahti jatkuu tälläkin viikolla. Tunnen itseni varsinaiseksi näppäimistöjen rubinsteiniksi. Olen saanut korvaamatonta apua ja hyvää palvelua sekä työkavereilta että PTKK:lta. Tietotekniikalla on nykyaikana erittäin suuri merkitys työssä.
Sain puhelimen. Kaupunginjohtajan puhelin on jo soinut. Eräs rouva kysyi myytävistä omakotitaloista. Toinen soittaja kertoi työpaikkansa murheista. Kolmas soittaja varaili aikaa ja aikoi tulla käymään. Myös kaupustelijat ovat soitelleet. Minä olen puolestani soittanut monta puhelua liittyen kuntaliitosneuvotteluihin. Aika moni puheluistani on suuntautunut arvatenkin Valtimon suuntaan. Puheluihini on vastattu.
Nurmeksen kaupunki tekee kelpo tilinpäätöksen viime vuodelta. Plussaa kertyy noin 1 500 000 euroa. Kaupungin talous on oikealla uralla. Nykymaailma on niin tuulinen, että suunta voi kääntyä salakavalasti. Pitää olla tarkkana kuin porkkana. Keinoja menojen lisäämiseen löytyy helposti, mutta tulojen hankkimiseen vähän.
Naapurimme on leijonan kynsissä: Suomen leijona eli valtio riepottelee meidän hyvää naapuriamme Lieksaa. Valtion toimintojen alasajo seutukaupungeista on alkanut rytinällä. Joudumme puolustautumaan yhteistyöllä.
Tällä viikolla on monia erilaisia asioita luvassa. Nythän eletään tilinpäätösten ja yhtiökokousten aikaa. Työviikkoni on kiinnostava ja innostava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.