27.4.2012

Kiitos

Haluan lausua lämpimät kiitokset Nurmeksen kaupungin luottamushenkilöille ja virkamiehille suuresta ja yksituumaisesta työstä kuntaliitosneuvotteluissa. Joukkueemme teki hyvää tulevaisuustyötä ja osoitti kuntonsa ja taitonsa tulevia koitoksia ajatellen. Kovaa sakkia.
Kuntajakoa ei muutettu, koska Valtimon valtuusto päätti äänin 12-9, ettei kuntajakomuutos paranna kunnan elinoloja. Päätös tarkoittaa siis sitä, että olot itsenäisenä kuntana ovat kuntaliitosta paremmat. Naapurimme aloitti ja sai myös kunnian lopettaa tämän kuntaliitosprosessin. Ympyrä sulkeutui.
Oma apu on nyt paras apu: Nurmes käy nyt omaan tulevaisuustyöhön. Turvaamme Nurmeksen palvelut ja pidämme taloutemme hyvässä kunnossa. Kaupungin hallinnossa suuria valmisteltavia asioita ovat varhaiskasvatuksen siirtyminen sosiaalipalveluista sekä terveyspalvelujen ja sosiaalipalvelujen integraatio, josta kuulemme jo ennen kunnallisvaaleja valtion esittämänä kolme eri mallia. Terveelliset työtilat ovat myös tärkeä teema.
Elinkeinoelämässä tapahtuu koko ajan. Nurmes voi vahvana kaupunkina tarjota kumppanuutta kehittyville yrityksille. Olemme luotettava kumppani. Näin luomme yhdessä työtä ja toimeentuloa.
Näin tehdään tulevaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.